Elegant ThermoFibra Infinity

Kuro Kozijn maakt voor haar kozijnen gebruik van het Elegant profielsysteem van Deceuninck. Het Elegant ThermoFibra Infinity systeem is de topper op het vlak van isolatie met en moderne strakke vormgeving. 

Het opendraaiende deel van een ThermoFibra Infinity kozijn is voorzien van structurele glasvezels. Gecombineerd met de Forthex-versterking in het kozijnkader zorgt dit voor een uitstekende thermische isolatie. Deze kozijnen behalen een Uw-waarde of isolatiewaarde van maar liefst 0,77 W/m²K.

Naast de uitstekende isolatiewaarde is een bijkomend voordeel dat de kozijnen veel minder zwaar zijn, zonder afbreuk te doen aan de juiste statische waardes.

Minimalistisch design. Dankzij de glasvezeltechnologie zijn de profielen sterker dan ooit tevoren, waardoor met minder brede profielen dezelfde isolatieprestaties behaald wordt.

De Forthex- en ThermoFibra-technologie vervangt de klassieke staalversterking in het kozijnprofiel. Staal geleidt warmte en kou beter en vormt zo een extra koudebrug. Het elimineren ervan optimaliseert de isolatiewaarden van het kozijn waardoor Uw-waarden van maar liefst 0,77 W/m²K gehaald worden. 

Elegant kozijnprofielen zijn volledig recyclebaar. Deceuninck zet reeds jaren in op de recyclage van kunststof voor hergebruik in nieuwe producten.

De kozijnen zijn leverbaar in een verdiept (115mm) of vlak kader (76mm)

Verdiept kader 115mm

Premium uitvoering voor de standaard bouwmethode in Nederland. Naast een inbouwdiepte van 115 mm is de schuinverdiepte voorzijde met een hellinsgraad van 5° typerend voor dit systeem.

Vlak kader 76mm

Door de combinatie van een design met een uiterst strakke geometrie is deze uitvoering inzetbaar in de meest uiteenlopende bouwprojecten. De vleugel is voorzien van structurele glasvezels, met als kenmerk de unieke enkelwandige aanslaglip van 7 mm.

Elegant monorail

Voor schuifpuien/ schuifsystemen maakt Kuro gebruik van de Elegant Monorail van Deceuninck. Deze schuifvleugel is een meerkamerprofiel en heeft meerdere versterkingsmogelijkheden. Naast design en goede isolatiewaarde, is gebruiksgemak bij het openen en sluiten van een schuifpui een belangrijke factor, net als de inbraakwerendheid.

Kuro biedt verschillende opties aan zodat de schuifpui perfect aansluit op uw wensen. Elegant schuifpuisystemen zijn uitstekende thermisch geïsoleerd, met Uf-waarden vanaf 1,4 W/m²K. Zowel schuif- als hefschuifsystemen zijn mogelijk.

Kleurenpalet

Binnen de Elegant serie is een breed aanbod van 50 foliekleuren voor elke stijl en smaak. De kleuren zijn onderverdeeld in vier categorieën: natuurlijke houtstructuren, gekleurde houtstructuren, solids en metallics. Uiteraard kunnen de kozijnen ook geleverd worden in de basiskleur wit (verkeerswit, ref. 003). Kuro heeft een aantal veel voorkomende folie kleuren op voorraad en kan dit in overleg met onze relaties aanpassen.

Download hier het gehele kleurenpalet.