Met oog voor de maatschappij

Kuro Kozijn ziet het als haar plicht om te ondernemen vanuit een maatschappelijk oogpunt. Om dit te bewerkstelligen heeft Kuro drie belangrijke pijlers van het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan, namelijk: het economisch inrichten van processen, het oog voor de maatschappij en milieubescherming.

Kuro Kozijn BV is producent van kunststof kozijnen. Met meer dan 35 gedreven medewerkers worden hoogwaardige kunststof ramen, deuren en kozijnen geproduceerd met de Achterhoekse no-nonsense mentaliteit maken wij waar wat wij afspreken. Onze kernwaarden hierbij zijn: samenwerken, diversiteit, verantwoordelijkheid en respect.

Bij Kuro doen wij continu ons best om de processen te verbeteren en zo economisch mogelijk in te richten. Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, leveranciers en medewerkers. Wij bieden een eerlijke prijs voor de producten die wij aanbieden.

In 2023 is Kuro Kozijn gaan werken met het Deceuninck Elegant profiel. Dit kunststof profiel is 100% recyclebaar. Deceuninck heeft een eigen recycle programma opgezet waardoor de kunststof profielen volledig circulair zijn. Dit is een van de redenen voor Kuro om met het Deceuninck profiel te werken.