Kuro Easy Fix

Kuro Kozijn is als producent en leverancier van kunststof kozijnen actief in de Nederlandse unit- en chaletbouw. Onze kozijnen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en isolatiewaarden, triple beglazing, KOMO & SKG. Zo ook aan de normen voor minder valide toegangsdeuren.

In onze fabriek in Etten produceren wij de modernste kunststof elementen die, naast een hoogwaardige uitstraling, ook de hoogste isolatiewaarde bieden. Wij bieden hiervoor het 82mm kozijn-systeem aan. Maar wij heb ook de mogelijkheid om de ramen en deuren in verdiept liggende kozijnen van 120 mm uit te voeren, dit maakt uw kozijn nog robuuster.

Service is voor ons een belangrijke pijler voor ons succes, daarom leveren wij ook graag dat beetje extra. Wij bieden u daarom ook de volgende mogelijkheden aan:

Wij presenteren deze mogelijkheden graag aan u in een persoonlijk gesprek!

Ons unieke Easy Fix concept

Het is ons doel om de, door ons geleverde, ramen, deuren en kozijnen door u zo snel en goed mogelijk te verwerken in de woning of het gevelelement. 

Om dit te realiseren werken wij met een eigen montage en afwerksysteem. Speciaal ontworpen om onze kozijnen compleet, snel en netjes te kunnen monteren en afwerken. Met de afwerklijsten kunnen wij montages bieden voor wanddiktes tot en met 212mm.

Ons Easy Fix systeem heeft de volgende voordelen voor u:

Meer weten over ons Easy Fix systeem?

Laat een terugbel notitie achter en wij nemen z.s.m. contact op